House

Open Plan Residence in Amagansett, New York, USA by Levenbetts

The open plan building located in Amagansett, New York, USA stands on an area of 1 1/4 acre with a total building area of 8,000 square feet. The home that showcase open space is designed by Levenbetts. Architects make strong connections to outdoors to maximize natural light and airflow.

Architects use triple spoke scheme in designing this house by placing living area, kitchen and dining area, and garage on the ground floor. While parent’s bedrooms, kids bedrooms, and guest bedrooms on the second floor. Living area appear minimalist by simply placing a comfortable sofa. The kitchen and dining area occupy the same area with concrete floors, wooden kitchen islands, wooden dining tables and views overlooking the garden and swimming pool through sliding glass doors and glass windows.

The main bedroom is dominated by white paint and use wooden floor. Inside the bedroom there is a bathroom with a bathtub and a glass wall. There is also a balcony to enjoy the surrounding scenery. The kids bedroom is predominantly concrete material with a bed rack made like a ship’s cabin. The top floor is a spacious rooftop patio with dark wood floors. Also provided a seat cushion on the stairs to the rooftop terrace area.

open plan building located in Amagansett, New York, USA stands on an area of 1 1/4 acre with a total building area of 8,000 square feet

Architects make strong connections to outdoors to maximize natural light and airflow

Architects use triple spoke scheme in designing this house by placing living area, kitchen and dining area, and garage on the ground floor

Living area appear minimalist by simply placing a comfortable sofa

kitchen and dining area occupy the same area with concrete floors, wooden kitchen islands, wooden dining tables and views overlooking the garden and swimming pool through sliding glass doors and glass windows

main bedroom is dominated by white paint and use wooden floor. Inside the bedroom there is a bathroom with a bathtub and a glass wall

kids bedroom is predominantly concrete material with a bed rack made like a ship's cabin

spacious rooftop patio with dark wood floors. Also provided a seat cushion on the stairs to the rooftop terrace area

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply